Worked with

Jouw creative
mentor to be

Toen ik in 2014 afstudeerde aan de Nederlandse Filmacademie had ik geen idee wat mij te wachten stond. Vol goede moed schreef ik mij in bij de KVK als freelancer, want dat deed je nou eenmaal. Maar naast creatief zijn moest ik opeens de huur betalen, met producenten samenwerken, eigen projecten opzetten en een netwerk opbouwen. En als dát allemaal klaar was, was er pas tijd voor wat ik het liefste doe: betekenisvolle verhalen vertellen.

Dit hoorde erbij, dacht ik. Want ik geloofde in de verhalen dat je als maker met minder tevreden moest zijn. Hard werken, en niks verdienen. Ik werkte lange tijd volledig geïsoleerd, steeds harder en harder, met steeds minder plezier. Gebukt onder de overtuiging dat het verlangen naar een creatief leven me minder maakte dan anderen. Was dit een teken dat dit niet voor mij was weggelegd, dat ik beter een ‘echte’ baan kon zoeken?
 Toen stortte alles in. Ik verloor de lol in mijn werk en belandde in een diepe burnout. Om hieruit te komen moest ik het roer omgooien.


Wat ik nu doe, is wat mijn vroegere zelf had willen hebben.

Ik maak, spreek en begeleid makers om ze eraan te herinner hoe erg de wereld ons werk nodig heeft. Met mijn expertise als documentairemaker én mijn ervaring als regisseur in de – vaak megasnelle – reclamewereld weet ik wat er nodig is om een stevig fundament te leggen voor een creatief leven.

In mijn werk als regisseur creëer ik uit een berg informatie de belangrijkste inhoudelijke lijn om het verhaal mee te vertellen. Die ervaring gebruik ik nu ook om makers bij elkaar te brengen, te inspireren, verder te brengen, en elkaar te helpen ons beter te ontwikkelen. That’s where you come in. Want dit is een grote, prachtige en soms moeilijke reis. Gelukkig hoef je het niet zonder hulp te doen. Je kunt me vinden op Instagram, in mijn online cursus of door 1:1 samen te werken. Ben jij er klaar voor?


Werk met mij

een-op-een

WE NEED YOUR FILM

Loop jij rond met een documentaire-idee, maar weet je niet goed hoe je de weg daarnaartoe realiseert? In dit 6 maanden traject vertalen we je idee tot ijzersterk filmplan.

een-op-een

THE MAKER'S INTENSIVE

Voor de ambitieuze maker die het beste verhaal wil vertellen dat in hen verscholen zit. Een exclusieve een-op-een intensive om samen tot de kern van je gouden idee of makerschap te komen.

What they say

Maker’s Mastery Planner

Waar begin je? Hoe creëer je overzicht? En wanneer doe je wat? Deze weekplanner geeft jou de handvatten die je nodig hebt. Zodat jij met overzicht, structuur en plezier naar je Maker’s Dream toewerkt.