Laat me raden…

Je hebt een droom om impact te maken. Hard werken, je creativiteit gebruiken, en al je plannen te zien lukken. De vrijheid voelen van volmaakt makerschap. Maar dan verandert er iets. Gradually, then suddenly. Opeens merk je dat je meer achter je computer zit, en drukker bezig bent met randzaken. Je nieuwe plannen, waarvan er nog steeds duizend binnenkomen, verdwijnen naar de achtergrond.

Gek, want je weet nog steeds precies wat je wil. Je wil die website live zetten. Dat filmplan uitwerken. Dat manuscript afmaken. Maar opeens heb je heel veel redenen om niet nú te beginnen. Want eigenlijk weet je er ook niet genoeg van. En het is nog niet perfect. En trouwens, wie zit er eigenlijk op te wachten? Terug naar de administratie. Nog één metertje scrollen op Instagram. Misschien alvast beginnen aan een veel beter idee. Eentje dat nog niet hoeft te bestaan. En langzaam maar zeker verlies je je Maker’s Dream. Onzichtbaar achter een overweldigende muur van mitsen en maren.

Tot nu. Tijd om te gaan maken. Tijd om te doen waarvoor je hier bent.

 • Je hebt honderd ideeën maar je weet niet goed waar je moet beginnen. Hierdoor kom je niet in beweging, en blijft er veel liggen.
 • Je hebt wel een doel, maar niet de focus om door te pakken richting de volgende stap. We gaan daarom niet je doel veranderen, maar je visie verscherpen. Land in zicht!
 • Je vraagt je af of je wel goed genoeg bent. Hierdoor begin je vol enthousiasme aan een doel om halverwege weer iets nieuws te bedenken; alles om het niet af te hoeven maken. 
 • Je bent druk. Daardoor blijf je jezelf bezig houden met dingen waarvan jij denkt dat ze ertoe doen, maar waarvan je weet dat ze niet het belangrijkst zijn.
 • Je weet dat netwerken een belangrijk onderdeel is voor je bedrijf, maar toch lukt het je niet zo makkelijk waardoor het voelt alsof je alles alleen moet doen.
 • Je zou zo graag als maker goed geld willen verdienen met jouw ideeën en creativiteit, maar tot op heden is dat je nog niet gelukt. Daardoor ga je dingen doen waarvan je denkt ‘is dit het nou echt?’. En besteed je die tijd niet aan de dingen waar je wél heel blij van wordt.

Wat als het anders kan?

Here To Make helpt je op weg naar de volgende stap. Want je voelt dat er meer in je zit dan eruit komt. Het is een mogelijkheid om je creatieve ambities serieus te nemen, omdat ze dat verdienen. Ik wil je helpen. Transparant, eerlijk en open. Gericht op dat ene doel: jouw Maker’s Dream. Ook als je nog niet weet wat dat precies is. Ik help je om te creëeren op jouw manier, op jouw tempo, in jouw tijd. Niet twijfelen of afwachten. Time to make.

Introducing…

In 8 weken
van idee naar
concreet doel

Ben jij er klaar voor om je makerschap serieus te nemen? In Here To Make leer je mijn framework vol inzichten en strategieën, dat je helpt om met meer zelfvertrouwen achter je doelen aan te gaan. Meer maken, meer geld verdienen, meer mogen. Dát is de Maker’s Dream.

Meer maken, meer geld verdienen, meer mogen

What others say

In 8 weken naar één concreet doel.

 • Je leert concrete tips en strategische trucs om actie te ondernemen en vanuit die snelheid keuzes te maken die bij je passen.
 • Je gaat je eigen filosofie ontwikkelen: je eigen route uitstippelen om die vol vertrouwen te volgen, zonder bezig te zijn met anderen.
 • Je ontdekt wat je tot nu toe tegenhoudt, en leert die hindernis voor de toekomst weg te nemen.
 • We gaan het vuurtje weer opstoken en je enthousiasme terugvinden, door te focussen op de dingen die jou energie geven.
 • Je leert te durven. De angst loslaten, en te kiezen voor de beste weg, ook als dat niet de makkelijkste is. 

Dit zit er bij de cursus

 • 8x modules, werkboeken en online content
  Hierin word je begeleid door het proces van doelen halen, focus behouden, doorzetten en je energie hoog houden zodat jij vol zelfvertrouwen naar je Maker’s Dream beweegt.
 • 1x The Maker’s Week Planner
  Elke week ga je scherp inzoomen op je doelen en welke concrete stappen je kan zetten om die te bereiken.
 • 1x de Maker’s Dream meditatie
  Wist je dat meditaties best cool zijn? Superbelangrijk om je geest flexibel te houden, en te laten wennen aan je nieuwe gewoontes. 
 • GRATIS ticket voor de communityweek
  Je krijgt een gratis ticket voor de communityweek met daarin toegang tot online co-working sessies met tientallen andere makers, online Q&A’s waarin Susanne antwoord geeft op al je vragen én expert-sessies met andere professionals.
 • En nog véél meer
  Zoals een boekenlijst die jouw creativiteit een nieuwe impuls gaan geven, de Maker’s Roadmap, een boekenlijst én verdiepingsmodules.
 • Levenslang toegankelijk en alle updates

Je betaald nu 597 in plaats van 697 (ex btw). In 6 of 12 termijnen betalen is mogelijk.

 

Hoe steekt de cursus in elkaar?

Het is een online programma, bestaande uit videomodules, werkboeken en de Maker’s Week Planner. 

Stap 1

Access

Zodra je op de ‘koop’-knop drukt, krijg je direct toegang tot de cursus en kun je meteen beginnen met video’s kijken en opdrachten maken. Het is een do-it-yourself cursus, en gaat daarom op je eigen tempo alle modules af (8 in totaal).

Stap 2

Do it yourself

Elke week krijg je toegang tot een nieuwe module met korte video's, met als doel om je in 8 weken klaar te stomen om één concreet doel te bereiken. Je krijgt onbeperkt toegang en ontvangt alle updates. Zo kan je de cursus er altijd weer bij pakken wanneer het jou uitkomt.

Stap 3

Deep dive

De modules bestaan uit korte video's, werkboeken en de Maker's Week Planner. Ook zijn verdiepingsmodules over o.a. het imposter syndrome, perfectionisme, de kunst van het geld verdienen en uitstelgedrag.

Reviews

In 8 weken
heb je…

 1. Je concrete doel behaald. Het is je gelukt om achter je doel aan te gaan. Het is jouw doel, jouw pad en van niemand anders.
 2. Geen uitstelgedrag meer. Je ziet je uitstelgedrag onder ogen, en kent alle tips and tricks om dat te lijf te gaan.
 3. Je remkabels doorgeknipt. Perfectionisme remt. Je hebt de tools gekregen om in actie te komen, en je creatieve doelen te behalen zonder je creatieve zelf te verliezen.

Zo gaan de 8 weken eruitzien

Ook zo’n zin om al je doelen eindelijk te kunnen afvinken? Met deze methode leer ik je om duidelijke doelen te stellen, waardoor onzekerheid, remmend perfectionisme en uitstelgedrag verleden tijd zijn. You’re going places!

“Zou je dat nu wel doen?” zegt dat stemmetje in je hoofd, net op het moment dat je hebt besloten ergens voor te gaan. Maar wat zou er gebeuren als we hier op een andere manier mee omgaan? Dan kun zelfs jijzelf je niet meer tegenhouden!

Waar blijft de tijd? Waar halen we meer tijd? En hoe gaan we er het best mee om? Als creatieven is tijd onze beste vriend en grootste vijand. Want als we klaar zijn, zijn we nooit écht klaar. Een laptop kan altijd weer open voor een nieuwe idee, een extra voorstel, nog één Zoom-meeting. Ik ga je leren om ook niks te doen. Want dán begint in een creatief brein pas het echte werk.

“Actions speak louder than words”. Na deze module heb jij nieuwe gewoontes die in lijn staan met je acties. En wanneer dat eenmaal lukt, kan je echt alles waarmaken.

Als je iets écht wil, ga je er natuurlijk voor. Dat werkt meestal heel goed. Tot het niet meer werkt. De kunst is om doelgericht te werk te gaan en je over te geven aan situaties, vol vertrouwen dat het goed komt.

Waar staan we? Wat kunnen we doen? Welke concrete acties kunnen we NU ondernemen? We zijn over de helft van de cursus en jij komt steeds dichter bij het door jezelf gezette doel. Ga je de puntjes op de i van ‘script’ zetten, of ben je al helemaal klaar en kan je dat ene productiehuis eindelijk mailen?

We houden onszelf gevangen in onze eigen werkelijkheid. We focussen ons vaak op wat er niet is, in plaats van wat er wél is. En zoals je weet is creativiteit overal. Net als ideeën. Net als oplossingen. Net als tijd. Net als de kansen om geld te verdienen. Daarom gaan we ons focussen op wat er nu is. Creativiteit is overal, maar we moeten het wel laten zien.

We zijn niet voor niets beelddenkers, dus deze module kan onmogelijk ontbreken. Hoe gaat je leven eruit zien als je jezelf richting The Maker’s Dream beweegt? We maken een vision board zodat jij het elke dag ziet. En we kijken natuurlijk terug op je behaalde doel, en trekken de champagne open!

Here To Make heeft talloze makers en creatieve ondernemers geholpen om hun inkomen te verdubbelen, eigen projecten op te zetten zoals films en podcasts, een filmplan te schrijven, als maker remote te werken. Kortom: om de maker te worden waarvan je weet dat je die bent.

Waarom de cursus uniek is

 • De cursus richt zich op de praktische, organisatorische kant van het makerschap zonder onze creativiteit uit het oog te verliezen.
 • Ik geef je een mindset, zelfvertrouwen en een shot empowerment mee, om je creatieve doelen te behalen.
 • Taboes zijn er om doorbroken te worden. Ik ben een open boek over mijn eigen lessen en fouten, zodat jij ze niet hoeft te maken.
 • Dit is een plek voor inspiratie, motivatie en aanmoediging. De cursus is de stok achter de deur!
 • Extreem veel waarde voor een hele goede prijs! 

Bonussen

Waarom nu mee doen?

Pilotprijs

Goedkoper wordt het niet

Alleen nu betaal je de speciale prijs van €597 in plaats van €697 (ex btw). In 6 of 12 maandtermijnen betalen is mogelijk. Ken je trouwens Werktuig PPO al? Daar kan je mogelijk een deel terugkrijgen.

Routekaart

Levenslang toegang

Elke week krijg je toegang tot een nieuwe module met korte video's, met als doel om je in 8 weken klaar te stomen om één concreet doel te bereiken. Je krijgt onbeperkt toegang en ontvangt alle updates. Zo kan je de cursus er altijd weer bij pakken wanneer het jou uitkomt.

Likeminded

Community week

Je krijgt een gratis ticket voor de community week in 2024. Dit is een van de populairste onderdelen van de cursus en geeft Susanne één keer per jaar. Je krijgt dan met al je andere medecursisten toegang tot Q&A's, co-working sessies én expert-sessies.

Over Susanne

Susanne studeerde in 2014 af aan de Nederlandse Filmacademie. Haar eindexamenfilm “Nowhere Place” ontving de Documentary Wildcard, die jaarlijks wordt uitgereikt aan de meest veelbelovende afstudeerfilm van het land. Sinds 2019 maakt ze met gerenommeerd productiehuis Holy Fools spraakmakende commercials voor onder anderen ING, Nationale Nederlanden en PostNL. In 2020 stond haar nieuwe documentaire “The Night That Looked Like Day” op de shortlist van het Berlin Commercial Festival. De afgelopen 10 jaar reist ze de wereld rond voor haar nieuwe bioscoopfilm Where We Belong, over de Amerikaanse Westboro Baptist Church. Deze film was in 2022 geselecteerd voor het IDFA Forum. Als creative mentor werkte ze o.a. samen met omroep Human en als talentbegeleider bij VPRO. Ook ontwikkelde ze filmeducatie programma’s voor middelbare scholen en coördineerde ze het oriëntatiejaar van Open Studio. Daarbij is ze gastspreker op filmfestivals, en begeleidt ze andere makers, om ze eraan te herinneren hoe erg de wereld hen nodig heeft.

Niet goed, geld terug

Ik heb nog geen enkele maker gehad die er niet minimaal 3 geweldige tips uit heeft gehaald. Dus ik durf te beloven dat je 100% je geld terug krijgt als je niet tevreden bent, en binnen 14 dagen na de eerste dag van de cursus een mailtje stuurt. Dus ik zou het gewoon proberen; het ergste wat er kan gebeuren is dat je al je geld terugkrijgt. Het beste wat er kan gebeuren is dat je leert hoe je je creatieven doelen kan realiseren en richting die Maker’s Dream beweegt.

Veelgestelde vragen

Zit je er klaar voor? In deze cursus leer ik je mijn framework vol inzichten en strategieën dat je helpt om met meer zelfvertrouwen achter je doelen aan te gaan. Deze methode heeft talloze makers en creatieve ondernemers geholpen om hun inkomen te verdubbelen, eigen projecten op te zetten zoals films en podcasts, een filmplan te schrijven, als maker remote te werken. Kortom: om de maker te worden waarvan je weet dat je die bent. Je ontvangt toegang tot de online omgeving, krijgt korte video’s en  o.a. werkboeken die je door een eenvoudig en transformerend 8 weken-proces leiden naar je Maker’s Dream.

Alleen nu betaal je de speciale prijs van €597 in plaats van €697 (ex btw). In 6 of 12 maandtermijnen betalen is mogelijk. Dit programma is zakelijk aftrekbaar en de btw hoef je als ondernemer ook niet te betalen.

Zodra je op de ‘koop’-knop drukt, krijg je direct toegang tot de cursus en kun je meteen beginnen met video’s kijken en opdrachten maken. Het is een do-it-yourself cursus, en gaat daarom op je eigen tempo alle modules af (8 in totaal).

Here To Make is er voor diegenen die klaar zijn om in 8 weken tijd grooste veranderingen te creëren. Voor makers die zich willen focussen op hun creatieve visie. Hoever je ook bent, en hoeveel succes je ook hebt. Dat betekent niet dat je al begonnen moet zijn, dat je al iets ‘bereikt’ moet hebben. Als je er maar klaar voor bent om achter je Maker’s Dream aan te gaan. Creative ondernemers, filmmakers, schrijvers, fotografen, acteurs, kunstenaars, sounddesigners, DOP’s, designers, documentairemakers. Dit is voor jullie allemaal (ook al je al jaren bezig bent)!

Juist niet. Als je helemaal aan het begin staat is dit programma de ideale manier om te onderzoeken wat het beste bij jou zou passen. In de eerste module is er ook veel aandacht voor het bepalen wat bij je past. En anders gebruik je de cursus om erachter te komen wat je Maker’s Dream is.

Je krijgt een gratis ticket voor de community week. Dit is een van de populairste onderdeken van de cursus en geeft Susanne één keer per jaar. Je krijgt dan met al je andere medecuristen toegang tot Q&A sessies waarin Susanne antwoord geeft op al je vragen, expert-sessies waarin andere makers hun licht laten schijnen op het makerschap én co-working sessies. Alles is online. Zodra de data bekend zijn in 2024 ontvang je hierover een mail. Kan je er niet bij zijn? No worries, alles kan je terug vinden in de online omgeving.

De cursus duurt 8 weken, maar omdat het een online cursus is, kun je natuurlijk je eigen tempo bepalen. Ik raad je wel aan om het tijdsbestek van 8 weken te gebruiken. Je hebt korte video’s in je online leeromgeving en de opdrachten. Met als doel om je in 8 weken klaar te stomen om één concreet doel te bereiken. En wil je een wat rustiger tempo aanhouden: de cursus is levenslang terug te kijken, en je hebt altijd toegang tot alle updates in het lesmateriaal.

ARE YOU READY?

Ben jij er klaar voor om jezelf en je makerschap serieus te gaan nemen?

Ik ga je helpen. Transparant, eerlijk en open. Gericht op dat ene doel: jouw Maker’s Dream. Ook als je nog niet weet wat dat precies is. Here To Make helpt je te creëeren op jouw manier, op jouw tempo, in jouw tijd. Je bent zo welkom!

Alleen nu betaal je de special prijs van €597 in plaats van €697 (ex btw). In 6 of 12 termijnen betalen is mogelijk.

Meer maken, meer geld verdienen, meer mogen