Worked with

Dé weekplanner die jou gaat helpen je Maker’s Dream waar te maken!

Als maker en creatieve ondernemer komt er veel op je af. Niet zo gek dat je eigen projecten soms naar de achtergrond verdwijnen, terwijl je ideeën en dromen genoeg hebt. Maar waar begin je? Hoe creëer je overzicht? En wanneer doe je wat zonder overweldigd te raken?

De Maker’s Mastery Planner geeft jou de handvatten die je nodig hebt. Zodat jij met overzicht, structuur en plezier naar je Maker’s Dream toewerkt. Of je er nu van droomt de wereld rond te reizen met een camera, documentaires te maken of meer geld wilt verdienen. 

In plaats van 24,99 nu voor 9,99

WHAT THEY SAY

De resultaten

Hoe fijn zou het zijn om…

  • Elke week precies te weten wat je wanneer doet om je Maker’s Dream te realiseren, zonder 24/7 te werken.
  • Overzicht te hebben waardoor je elke dag vanuit vertrouwen keuzes maakt en toewerkt naar jouw creatieve succes.
  • Gefocust te blijven op je doelen en consistent en met plezier te werken aan taken écht verder brengen.
  • Je to do’s te prioriteren en je en creatieve én vrije tijd te maximaliseren. Hallo, vrijheid!
  • Te leren hoe je jezelf motiveert, ook als je obstakels tegenkomt, in je eigen creatieve kracht blijft geloven en in beweging blijft.


 In plaats van 24,99 nu voor 9,99

Hi, ik ben Suus!

Regisseur van documentaires en commercials, een mentor voor creatieve makers. Daarnaast ben ik de oprichter van de online cursus Here To Make. De meest complete cursus voor creatieve makers die klaar zijn voor hun Maker’s Dream. Ook deel ik dagelijks inspiratie en tips op mijn social media kanalen. Het is mijn missie om creatieven te leren hoe ze van hun makerschap een fantastisch avontuur kunnen maken. Zodat ze kunnen doen waarom ze hier zijn: om te maken. Een stevig fundament fundament neerzetten, vertrouwen herwinnen en de kans op creatief succes zo groot mogelijk maken zodat ze daar de rest van hun leven op voort kunnen bouwen. Kortom: ik maak, spreek en begeleid makers om ze eraan te herinneren hoe erg de wereld hun werk nodig heeft. Dat is wat ik jou ook gun.

Veelgestelde vragen

Na afrekenen kun je direct de Maker’s Mastery Planner downloaden op de afrekenpagina. Ook krijg je van ons een mail waarin je jouw weekplanner kunt terugvinden. De Maker’s Mastery Planner kun je digitaal lezen en gebruiken of uitprinten mocht je dat fijn vinden. De Maker’s Mastery Planner bestaat uit 11 pagina’s, inclusief vragen en tips die je helpen je week zo in te plannen dat jij gefocust kunt toewerken naar je Maker’s Dream. Wat voor maker je ook bent en wat je droom ook is.

Ondanks dat vaak wordt beweerd dat creativiteit niet te plannen valt, ben ik ervan overtuigd dat een weekplanner meer is dan slechts een “plan”. Het is een krachtig instrument om je Maker’s Dream serieus te nemen en je diepste verlangens als maker te ontdekken. Het geeft je focus, houvast en daarmee vrijheid. Omdat je precies weet wat je wanneer doet, ook wanneer het een hectische tijd is. Met behulp van de Maker’s Mastery Planner behoud jij de regie in de dagelijkse chaos. Zo kun je gefocust blijven en vanuit rust en vertrouwen keuzes maken waar jij achter staat.

Absoluut! Deze weekplanner is geschikt voor elke maker, of je nu recent bent afgestudeerd, streeft naar een fulltime creatieve carrière, of al jarenlang in het vak zit. De Maker’s Mastery Planner biedt wekelijkse ondersteuning om jouw Maker’s Dream te realiseren en te leven.

Laat ik je een andere vraag stellen: wat levert het je op om deze weekplanner niet te kopen? Juist, vrij weinig. En wat zou het je allemaal kunnen opleveren als je ontdekt en leert wat er allemaal mogelijk is om je Maker’s Dream te creëren? Je makerschap inrichten, op een manier die echt bij je past, is van onschatbare waarde. Waarom zou je nu niet investeren in de realisatie van jouw Maker’s Dream?

Het zou zonde zijn als je over een paar jaar denkt: ‘ik had geen idee dat dat ook mogelijk was’ of ‘had ik maar serieus werk gemaakt van mijn dromen, nu voel ik me overweldigd’. Geef jezelf de kans om te ontdekken hoe je dagelijks toe kan werken naar jouw Maker’s Dream, ongeacht hoe jouw creatieve reis zich ontvouwt. Maak van jouw makerschap een waanzinnig avontuur, zodat je kunt doen waarvoor je hier bent: om te maken.

Je mag altijd mailen naar hello@susanneopstal.com. Ik denk en kijk graag met je mee.

THE MAKER’S MASTERY PLANNER

Ben jij klaar voor je Maker’s Dream?

Bestel dan nu de Maker’s Mastery Planner voor slechts €9,99 en zet die eerste stap naar de verwezenlijking van jouw Maker’s Dream. Met deze planner is overwelm verleden tijd. Hallo focus!

In plaats van 24,99 betaal je nu 9,99 (ex btw).